Thursday, June 24, 2010

Di Mana KRU Tuaran Sepanjang Cuti Jun 2010???

03 Jun:
Selang sehari selepas menyertai program UTM+UMS, ahli PSS dan KRU Tuaran berkumpul di rumah Kak Rohana menjalin ukhuwah terutama dengan ahli-ahli persatuan yang balik bercuti.

Ada bah pulak lagi yang saya belum kenal ni...


05 Jun:
Sebilangan ahli PSS dan KRU Tuaran turun KK bergabung tenaga dengan KRU Penampang dan KRU KK melaksanakan Program Dakwah di Lapangan. Program bermula di Masjid Bandaran dan berakhir di Centre Point.

Mesti kasih penuh tu tabung ar... Kalau ndak penuh ndak boleh balik....

06 Jun:
Amir dan Misran jadikah ikut pigi Kundasang?

11-13 Jun:
PSS dan KRU Tuaran ziarah ke Kota Belud, melihat-lihat apa bentuk bantuan yang boleh dihulur buat sahabat-sahabat di sana sepanjang program KRIS KB. Almaklumlah KRIS TRN dah lama berlalu.

Ada buah pear tumbuh di KB?????

Lain macam jak tangkai buah pear ni....

13-14 Jun:
Kami berkejar ke KK pula, menyempatkan diri membantu sahabat-sahabat KK. Juga Program KRIS. Maaf kami tidak dapat datang lebih awal, 12 Jun sepatutnya program bermula. Awalnya kami dah rancang 1 kumpulan ke KB, 1 lagi ke KK. Last minute, kumpulan ke KK tidak dapat pergi ke sana. Kami hanya merancang...

Sesi forum menyambut kedatangan kami...

15-17 Jun:
KRU Tuaran berkunjung semula ke Kota Belud. Kali ni bukan datang untuk buat program, sebaliknya diprogramkan oleh abang-abang dan kakak-kakak tersayang. Dapat jumpa sahabat-sahabat kru dari kawasan KK, KB, KM. Sedih jugak bila tiba-tiba Kak Saidah bagitau sahabat -sahabat dari Sipitang ndak dapat datang. Seronok juga sekali-sekala jadi peserta.

Seronok pulak tengok pemandangan dari atas ni....


Apalah kena buat lepas ni ar????

Mau buat apa dengan 'beruti' tu amir?

Berfikir bah kami ni kena suruh panjat pokok mangga orang....

18 Jun:
'Survey' tempat rehlah di Pantai Lok Nunuk dan Dantai. Bulan Julai KRU Tuaran cadang mahu buat rehlah. Sebelum komen, jom kita pigi tengok dulu.... Macam mana, sesuaikah tempat ni????

Subhanallah...

Jom kita tengok apa yang ada di sini....

Bukan begitu, dawai berduri bah ni....

Toloooooong!!!!!!!

1, 2, mula....siapa menang?

Nampak 2 tali tu? Siapa berani menyeberang guna tali tu????


"Jauh berjalan, luas pandangan"


No comments: